Otkup nekretnina Beograd Srbija

Otkup vikendica je usluga kojom se agencija za otkup nekretnina u Beogradu i Srbiji bavi dugi niz godina. Ako imate vikendicu na prodaju cena za otkup vikendica svih vrsta i lokacija kod nas su najbolje. Kupovina vikendica postala je trend poslednjih godina, kada sve veći broj ljudi želi da ima van grada svoju oazu mira. Da ima gde da se skloni od gradske gužve, od brzog života. Ako ste i vi tako razmišljali, kupili vikendicu, pa shvatili da vam možda nije potrebna, da nemate mogućnosti da je održavate. Ili niste u prilici često da idete, svejedno koji je razlog u pitanju, ako ste doneli odluku da vikendicu prodate možete se odmah javiti nama. Otkup vikendica obavljamo na teritoriji čitavog Beograda i bliže okoline. Ali po potrebi možemo da dođemo i u druge gradove Srbije. Želimo da pogledamo šta je to što nam nudite. Mi imamo dobro razrađen sistem otkupa, jer nam je ideja da maksimalno ubrzamo proceduru otkupa vikendica. Kako ne biste dugo čekali na svoj novac.

Koliko dugo traje procedura za otkup vikendica?

Otkup vikendica je proces koji kod nas traje svega nekoliko dana, a započinje vašim telefonskim pozivom. Možete nas kontaktirati i putem elektronske forme, svejedno je, samo nam javite da imate neku vikendicu na prodaju. Nakon toga, naš zadatak je da obavimo procenu vaše vikendice i da na osnovu obavljene procene damo vama ponudu za otkup. Sve detalje otkupa možemo dogovoriti na licu mesta, jer nakon toga sam proces otkupa je jednostavniji. Kada sve utanačimo, pristupamo izradi dokumentacije koja je neophodna, koja mora pratiti čitav tok otkupa.

Imamo u timu i advokate, i ekonomiste, i ostale stručnjake, koji mogu da pomognu u svakom segmentu otkupa. Nema potrebe da sve obavljate sami, da se maltretirate oko birokratije i ostalog. Kada smo mi tu i možemo da uradimo sve za vas, kako bi se otkup vikendica sproveo do kraja, brzo i efikasno.

otkup vikendica1

 

Da li je bitna lokacija za otkup vikendice?

Svejedno nam je da li se vaša vikendica nalazi u gradu, u prigradskom naselju, u selu, mi obavljamo otkup svih tipova vikendica, bez obzira na veličinu i uređenost. Vaše je da nam ponudite vikendicu koju imate, naše je da je prihvatimo i damo vam ponudu. Ceo postupak se obavlja jako brzo, jer imamo godine i godine iskustva u ovom poslovanju i uspešno obavljenih prodaja. Otkup vikendica koje posedujete nikada nije bio tako jednostavan kao što je to danas, kada vam nudimo naše usluge.

Nemojte sami obavljati poslove oko otkupa vikendice, tek kada počnete sa tim znaćete koliko tu obaveza ima.

Zato smo mi tu, da vam pomognemo i omogućimo vam najbolje ponude za sve vikendice koje možete da nam ponudite za otkup.

Javite nam se što pre, da otkup vikendica obavimo odmah po pozivu.

 

Srodne teme

Prodaja vikendica

Otkup stanova

Agencije za otkup nekretnina

Otkup lokala

Otkup kuća